Mød en medarbejder

hvem er vi_ PUK

Jannie Lund-Nielsen, direktør

jannie3

Jannie Lund-Nielsen er direktør i PUK og forestår både undervisning og træning. Jannie har mange års erfaring som selvstændig og har samarbejdet med en bred vifte af eksterne virksomheder. Hun har i mange år været coach og mentor for unge samt voksne, der ønsker at komme tilbage på arbejdsmarkedet.

Mette Sigersen, koordinator og underviser

mette2

Mette Sigersen er koordinator og underviser i PUK. Mette er uddannet cand.paed.paed.psyk. og har en professionsbachelor i pædagogik. Hun har bl.a. erfaring fra daginstitutioner og har arbejdet som frivillig mentor for psykisk sårbare borgere.

Mikkel Kristensen, mentor

M

Mikkel Kristensen er mentor og underviser i PUK. Mikkel har bred erfaring indenfor uddannelsessystemet og en indgående viden til forskellige ungdomsuddannelser. Han er uddannet massør og forandringscoach.

Nanna Kruse, mentor

nanna1

Nanna Kruse er mentor i PUK. Nanna er uddannet massør og pædagog og er autoriseret NADA-behandler. Ligeledes har Nanna arbejdet med psykisk sårbare unge i udsatte positioner.

Siliane Understrup, mentor

siliane1

Siliane Understrup er mentor i PUK. Siliane er uddannet pædagog og socialrådgiver. Hun har bred erfaring i at arbejde med borgere i udsatte positioner.

Sarina Frederiksen, ekstern underviser

sarina1

Sarina Frederiksen er ekstern underviser i PUK med særligt fokus på kost, ernæring og træning. Sarina er uddannet kostvejleder med speciale i overvægt og sportsernæring. Derudover er Sarina uddannet sportsmassør, -terapeut og som boksetræner.

Mentor - beskrivelse er på vej

Mentor - beskrivelse er på vej

Mentor - beskrivelse er på vej

Mentor - beskrivelse er på vej